Alla ungar i Kat-kullen har hittat hem 😻

Lo-Kat aka Lollo flyttar till Älvsjö

Nu har alla katter fått sina hem. Och vilka toppenfamiljer! Katitzi flyttar till en familj på landet utanför Kungsängen. Katniss aka Svea till Södermalm. Lo-Kat till våra kompisar i Älvsjö. Kato aka Nisse till ett par i Vasastan (extra cred till dem – de köpte ett katträd före en säng i sin nya lägenhet). Katja flyttar till Alfreds skolkompis här i Älta. Och Kit-Kat blir kvar hemma hos oss. Nu ska jag bara berätta den detaljen för min man. 😻

Tack alla som har hört av er och kunnat erbjuda fantastiska hem. Så snart Ingemar och Solveig har kollat hjärta och njurar blir det en till kull. Håller tummarna för både bicolour, mitted och colourpoint. Alla kommer att bli bruna. Skicka ett mejl om du vill att jag sätter upp dig på listan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *